Hakkımda

1989 Ankara doğumluyum. Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. Aynı üniversitede hem Makine hem de Mekatronik Mühendisliği bölümünde yüksek lisans tez öğrencisiyim.  Birine sabahçı birine öğlenci gidiyorum 😉 Mezuniyetimden 1 ay sonra hemen çalışmaya başladım. Yaklaşık 1,5 yıllık bir deneyimden sonra iş değişikliği yaptım ve hala aynı şirkette çalışmaya devam ediyorum. Makine mühendisliğindeki sayılı bayanlardan biri olmamın yanı sıra çalıştığım şirkette de tek “bayan üretim mühendisi”yim efendim. Bir yandan da bir türlü yazamadığım 2 adet tezim bulunmakta.

gör

İlgi alanlarım; temiz ve yenilenebilir enerji, robotik, yapay sinir ağları, teknoloji, bilim, inovasyon, ar-ge olup blogda mümkün olduğunca ilgimi çeken her şeye yer vereceğim.

Bildiklerimi ve ilgi duyduklarımı insanlarla paylaşmaktan her zaman zevk almışımdır. Bunu da yazar olarak  Elektrikport vesilesi ile sanal dünyaya taşımış oldum. Ardından hep istediğim kendi bloguma yazma fikrini bu blogla nihayet hayata geçirmiş oldum. Burda yazılanlar sadece benim ilgi alanlarımı kapsayıp araştırmalarımın birer sonucudur. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden paylaşılması kesinlikle yasaktır.

Bana ulaşmak isterseniz  hulya0alkan@gmail.com  mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Hülya Alkan.

Yorum bırakın